Inschrijvingsvoorwaarden

INFORMATIE EN INSCHRIJVINGSVOORWAARDEN

1. Schrijf vooraf in

Gezien de grote interesse en de beperkte plaatsen (6 à 12 deelnemers per workshop) is het nodig vooraf in te schrijven door het on-line inschrijvingsformulier van deze website te gebruiken of per E-mail (info@cirkel2.org) contact op te nemen. Je inschrijving is pas definitief als het volledige cursusbedrag binnen de 10 dagen betaald wordt. Indien het cursusgeld niet tijdig betaald wordt, kunnen wij aan nieuwe aanmeldingen of aan mensen van de wachtlijst voorrang geven.

 2. Betalingen

  • Overschrijving van het juiste bedrag op IBAN-nr: be05 9797 8653 1575 / Swift-code: ARSPBE 22van  CIRKEL 2 vzw met vermelding van je naam en de cursuscode


De volgorde van binnengekomen betalingen is bepalend m.a.w. indien er te veel inschrijvingen zijn worden worden enkel de eerste betalenden toegelaten. De overige inschrijvingen worden terug­gestort of er wordt een extra workshop gepland op latere datum.

In de cursusprijzen is het gebruik van sommige materialen inbegrepen, bij andere dient dit apart betaald te worden bij aanvang van de workshop. Voor sommige wordt een pakket materialen ter beschik­king gesteld waarvoor je een waarborg betaalt. Deze krijgt je na afloop terugbetaald, als je de materialen volledig in orde inlevert. Klei is in beperkte mate in de cursusprijs inbegrepen. Wens je meer klei te gebruiken dan kan dit ter plaatse aangekocht worden.


3. Locatie
De meeste cursussen en workshops gaan door in Brasschaat, Veldstraat 258.
Het is mogelijk dat sommige masterclasses op een andere locaties doorgaan. Je wordt hier tijdig van verwittigd.
Wij organiseren ook activiteiten op verplaatsing.    


Voor een lijst van logeermogelijkheden in de omgeving (hotels, B&B, campings, jeugdherbergen) klik hier.

4. Catering
In de cursusprijs is koffie, thee en water inbegrepen. 
Er zijn snackbars en bakkers in de omgeving waar je een broodje kan uithalen. Je kan natuurlijk ook je eigen lunchpakket meebrengen.


5. Extra info
Om portkosten, drukwerk en administratie te vermijden sturen wij meestal géén bevestiging van je inschrijving. Geen nieuws is goed nieuws! Alleen als de cursus is volgeboekt of door omstandigheden niet doorgaat, verwit­tigen wij.
Een tiental dagen voor de start van de workshop, mailen wij nog een bevestiging van jouw inschrijving + de laatste informatie.
Kijk ook goed na welke materialen je als deelnemer best meebrengt, vooral voor de masterclasses!  

Annulering van je inschrijving is mogelijk tot 3 weken voor de start van de cursus. Je krijgt dan de cursusbijdrage terug­betaald (-15 €. administratiekosten). Na die datum is annulatie enkel mogelijk indien jij of wij iemand vinden die je plaats inneemt, zoniet kunnen wij je cursusbijdrage niet meer terugbetalen.

Bij sommige cursussen is het mogelijk dat de begelei­der/ster een selectie houdt om een homogeen niveau van de groep te bekomen. Je wordt dan hiervan op de hoogte gebracht.